Сарадња вртића и школе у Доњој Трешњици

уторак, 05 јун 2018 07:36 |
У циљу унапређивања сарадње вртића и школе 31.05.2018. године организоване су заједничке активности деце припремне предшколске групе из Доње Трешњицеи ученика нижих разреда ОШ „Милош Гајић“ издвојено одељење у Доњој Трешњици.
Деца су са васпитачем Милком Сикирић присуствовала часу ликовног васпитања (два школска часа) којије припремио учитељПредраг Спасојевић. Ученици II и IV разреда су будућим првацима пожелели добродошлицу, срећан и успешан полазак у први разред. На часу је реализован садржај под називом „Настави започето“. Свако дете је стало код једноглиста папира (клупе распоређене у круг), и имало је задатак да нацрта нешто по избору. У одређеном временском интервалу деца су се померала за једно место и настављала започете цртеже. На исти начин су цртежи и обојени. На крају је организована изложба, а деца су имала задатак да изнесу мишљења о радовима.
На евалуацији реализоване активности деца су се изјаснила да им је било занимљиво, задовољна су пријатном атмосфером, сви су активно учествовали у раду, радови су веома маштовити и креативни , и на овај начин научила су да развијају кооперативне вештине.

Претрага

Електронска пријава

banner prijava

Образовање је важно

Banner Obrazovanje je vazno

SUPER

super logo

Јеловник

jelovnik

Документи

dokumenti

Информатор

informator

Кутак за родитеље

roditelji