Дете је дете да га волите и разумете

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.
понедељак, 11 октобар 2021 07:08 |

Од 4. до 10. октобра у Предшколској установи „Црвенкапа“ обележена је Дечја недеља. За мото овогодишње манифестације изабрани су стихови Љубивоја Ршумовића „Дете је дете да га волите и разумете“. Тим поводом васпитачи и медицинске сестре-васпитачи са децом су организовали реализовали низ различитих активности у духу остваривања, заштите, унапређења и промоције свих дечјих права.

Предшколску установу „Црвенкапа“ посетили су представници локалне самоуправе председник општине г-дин Зоран Јевтић, и његов заменик г –дин Милош Радојчић, и том приликом деци уручили едукативне сликовнице. Након програма који су малишани извели на тему „Конвенција о дечјим правима“, председник је са запосленима разговарао о остваривању дечјих права за време епидемије COVID -19.

Деца су се дружила са књигом, организована је акција размене књига, а представници библиотеке „17 септембар“ из Малог Зворника током посете наше установе малишанима су поделили бесплатне чланске карте и уручили поклон за нашу библиотеку.

У духу промовисања домаће квалитетне играчке организована је ревија ручно прављених играчака   под називом „Стручњак за новотарије“, а потом и акција размене и поклањања играчака.

 

Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Претрага

Електронска пријава

banner prijava

Образовање је важно

Banner Obrazovanje je vazno

SUPER

super logo

Јеловник

jelovnik

Документи

dokumenti

Информатор

informator

Кутак за родитеље

roditelji