Дете је дете да га волите и разумете

понедељак, 11 октобар 2021 07:08 |

Од 4. до 10. октобра у Предшколској установи „Црвенкапа“ обележена је Дечја недеља. За мото овогодишње манифестације изабрани су стихови Љубивоја Ршумовића „Дете је дете да га волите и разумете“. Тим поводом васпитачи и медицинске сестре-васпитачи са децом су организовали реализовали низ различитих активности у духу остваривања, заштите, унапређења и промоције свих дечјих права.

Предшколску установу „Црвенкапа“ посетили су представници локалне самоуправе председник општине г-дин Зоран Јевтић, и његов заменик г –дин Милош Радојчић, и том приликом деци уручили едукативне сликовнице. Након програма који су малишани извели на тему „Конвенција о дечјим правима“, председник је са запосленима разговарао о остваривању дечјих права за време епидемије COVID -19.

Деца су се дружила са књигом, организована је акција размене књига, а представници библиотеке „17 септембар“ из Малог Зворника током посете наше установе малишанима су поделили бесплатне чланске карте и уручили поклон за нашу библиотеку.

У духу промовисања домаће квалитетне играчке организована је ревија ручно прављених играчака   под називом „Стручњак за новотарије“, а потом и акција размене и поклањања играчака.

 

Претрага

Електронска пријава

banner prijava

Образовање је важно

Banner Obrazovanje je vazno

SUPER

super logo

Јеловник

jelovnik

Документи

dokumenti

Информатор

informator

Кутак за родитеље

roditelji