Предшколци на малом испиту зрелости : У рукама детета биће здрава планета

Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.
субота, 18 јун 2022 07:05 |
Малишани ПУ „Црвенкапа“ организовали су јуче, на игралишту малих спортова у Малом Зворнику, завршну приредбу под називом   „У рукама детета биће здрава планета“.
Талентовани малишани у живописним костимима својом игром, ритмичким покретима, песмом и рециталом, који су припремили са својим васпитачима, пробудили су радост и измамили осмех на лицима својим родитељима, бакама, декама, комшијама који су се у великом броју одазвали на овај догађај.
Традиционална предаја статуе под називом „Дечак који везује пертле“, симболише предају свих обавеза предшколаца, који одлазе у први разред , будућим предшколцима.
Обзиром да ће њих 84, у септембру своје вртићке клупе заменити школским, директор ПУ „ Црвенкапа“, г-ђа Олга Спасојевић, и заменик председника општине г-дин Милисав Деспотовић, будућим првацима пожелели су пуно успеха у даљем школовању. У свом обраћању присутнима Спасојевићева је рекла да је одгајање деце веома захтеван посао који се у овој установи ради са много ентузијазма. Родитељима се захвалила на указаном поверењу, сарадњи и партнерству које су показали.
Уникальная программа снижения веса от Фаберлик.
Новинки косметики фаберлик на faberllena.ru

Претрага

Електронска пријава

banner prijava

Образовање је важно

Banner Obrazovanje je vazno

SUPER

super logo

Јеловник

jelovnik

Документи

dokumenti

Информатор

informator

Кутак за родитеље

roditelji