„Нећу да бригам, хоћу да се играм”

понедељак, 17 октобар 2016 22:04 |

У току Дечје недеље, која се ове године одржава под мотом „Нећу да бригам, хоћу да се играм“, у ПУ „Црвенкапа“ организовано је низ разноврсних активности.

Поред разговора на тему „Другарство, Моја права, Свет по мери деце, Моје жеље“ у понедељак 03.10.2016. године деца су украшавала град и цртала по плочницима и  асвалту. У уторак  04.10.2016. године у деца свих узрасних група  уживала су у  маскембалу и журци под маскама. У среду 05.10.2016. године организовано је дружење са старијима, деца су  посетила библиотеку, пошту и ватрогасну службу. Малишани  су у четвртак 06.10.2016. године доносила омиљене играчке од којих је направљена изложба. Петак 07.10. 2016. године је био резервисан за  спортски дан, а деца различитог узраста  су била активни учесници у „Играма без граница“.

Обележавање Дечје недеље је прилика да се најширој јавности скрене пажња на децу, на потребе и права деце у породици, друштву и локалној заједници.  На њихова права да одрастају у што бољим условима и једнаке шансе за развој и остварење свих својих потенцијала.

Претрага

Електронска пријава

banner prijava

Образовање је важно

Banner Obrazovanje je vazno

SUPER

super logo

Јеловник

jelovnik

Документи

dokumenti

Информатор

informator

Кутак за родитеље

roditelji